Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Tisztító és sterilizáló termékek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Tisztító és sterilizáló termékek

A babájáról való gondoskodás során semmi nem fontosabb talán, mint a cumisüvegek és az etetőcumik tökéletes tisztán tartása. Különösen igaz ez a gyermek korai életszakaszaira, amikor folyamatosan napirenden van az eszközök sterilizálása és tisztítása. Vannak termékek, melyek mindezt megkönnyítik, ráadásul segítenek megelőzni az esetleges fertőzéseket és óvni az egészséget. Félelemre azonban semmi ok: a modern módszerek és termékek mindezt lényegesen megkönnyítik. A ráfordított energia és idő mostantól mind a gyermekéé lehet. Készítsen el mindent időben a babaeszközök tisztításához és sterilizálásához!

Hagyományos és új tisztítási és sterilizációs módszerek

A cumisüvegek és etetőcumik kézi mosásához különböző finom sörtéjű kefék kaphatók, melyek segítségével könnyűszerrel eltávolítható az ital- és ételmaradék. A nagyobb és kisebb kefékkel és tisztítószerekkel precizen tisztítható meg minden cumisüveg és etetőcumi. A cumisüvegek és etetőcumik sterilizálásának hagyományos módja a kifőzés. Egyszerűen egy forró vízzel töltött edénybe kell helyezni a cumisüveget és az etetőcumit és egy kis ideig benne hagyni. Így elpusztulnak a mikroorganizmusok és a baktériumok. Használat előtt fontos alaposan átmosni. A praktikus és gyors sterilizáció érdekében pedig érdemes cumisüveg és etetőcumi sterilizálására alkalmas elektromos vagy mikróhullámú eszközt beszerezni.

Ami még jó választás, ha cumisüvegek és etetőcumik tisztán tartásáról van szó

A babázás időszakában érdemes beszerezni otthonra egy speciálisan kialakított cumisüveg és kiegészítők szárítására szolgáló csepegtetőt. Az időtálló tervezésnek köszönhetően akár 8 darab cumisüveg és kiegészítő elfér rajta. Tárolható és BPA-mentes, ezenkívül mosogatógépbe is helyezhető.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest