Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Mellápolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Mellápolás

„Keskeny derék, telt keblek" – a női szépségideál nem változik. Minden testformának előnyös egy jó szabású ruha, viszont a dekoltázsról folyamatosan gondoskodnunk kell egész éven át, főképp a nyári időszakban, mégpedig előrehaladott kozmetikumok segítségével. A speciálisan a dekoltázs ápolására szolgáló termékek célja a mell és dekoltázs hidratálása, feszesítése és feltöltése. Különösen napozás, redukciós diéta vagy nagyfokó terhelés után tudunk egy ilyen készítményt értékelni.

Kozmetikumok a vonzó dekoltázsért

A dekoltázsra szolgáló termékek között különféle krémek, gélek, szérumok, pakolások, spray-k szerepelnek, amelyek finom és rugalmas bőrt eredményeznek a dekoltázson és a mellen. A bevált márkák között szerepel a Dermacol, a Clarins vagy a Collistar.

Melyek azok a mellápoló termékek, amelyeket érdemes kipróbálni?

A webshopban igencsak népszerű termékek a láthatatlan melltartó hatását keltő árbarát cseh Dermacol mellápolók. Összetételüknek köszönhetően hatékonyan visszaadják a mell és a dekoltázs bőrének a rugalmasságát, ugyanakkor segítenek megakadályozni a további gyengülését. Vigyük fel naponta egyszer masszázs mozdulatokkal, viszont a lényeg a rendszeresség. További tipp a Dermacol Push Up testápoló krém, amelyet alulról felfelé haladva vigyünk fel a mellünke, dekoltázsunkra és nyakunkra. A vásárlók nagy kedvence a Clarins Bust Beauty és a Collistar Pure Actives Collagen+ Hyaluronic Acid Bust mellfeszesítő készítmény.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest