Parfümözött olajok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Parfümözött olajok

A parfümözött olajok csodás illatot adnak a bőrnek, ugyanakkor ápolják is. Ez egy olyan illattípus, amelynek az alapeleme nem a víz, hanem az olaj. A parfümözött olaj tartósabb típusú illatszer, így hát a vonzerejét egész nap, vagy akár egy egész titokzatos éjszaka folyamán élvezhetjük. A parfümözött olajat leginkább a száraz bőrű nők értékelik, hiszen extra táplálást is nyújt a bőrnek.

Hogyan használjuk helyesen a parfümözött olajat?

Hogy a parfümözött olaj minden cseppét maximálisan kihasználjuk, a lüktető erek területére vigyük fel. Ilyen a csukló, a könyökhajlat, a halánték, a fül mögötti rész, illetve a nyaki ütőér. Hő hatására az illatos olaj felszabadul, és viselőjét elárasztja az ellenállhatatlanság nagyszerű érzésével hosszú órákon át. A kiválasztott parfümözött olajat felvihetjük a hajvégekre is a haj zsírosítása nélkül.

A legnépszerűbb parfümözött olajok

Kétségkívül az olasz Frais Monde olajok. Finom összetételüknek köszönhetően nem irritálják a bőrt, nem tartalmaznak PEG-et, parabéneket, sem nikkelt. Előnyük a hosszan tartó „palackba zárt" illat, amely minden retikülben elfér. Kedvünkre válogathatunk a virágos, orientális, fás, érzékien pézsmás, ámbrás, ínyenc és a relaxációhoz ideális akvatikus illatok közül.

Tegye kellemesebbé a hétköznapokat parfümözött olajokkal, hiszen a csodásan illatozó, puha és hidratált bőr igazi örömforrás. Jól szolgál kisebb ajándékként is hölgyeknek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest