Tegyen szert ingyenes szállításra L'Oréal Paris, Mixa, Essie, NYX Professional Makeup, Garnier és Maybelline termékek 8 300 Ft feletti vásárlásával!

Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Fürdőhabok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fürdőhabok

Megterhelő napja volt? Ne sajnálja magától a legnagyobb luxust kínáló wellness központokban elérhető relaxációs fürdőélményekhez hasonlót. Engedje tele a kádat, gyújtson illatgyertyákat és öntsön fürdőhabot a vízbe. Merüljön el az illatos habok között, hunyja be a szemét és adja át magát a kellemes pihentető érzésnek.

Habos bőrápolás

A modern fürdőhabok konzisztenciája selymes és a legkülönbözőbb illatokban kaphatók. Többnyire viszont további előnyökkel is szolgálnak. A fürdőhabok kényeztető hatással vannak a bőrre, hidratáló és tápláló összetevőket tartalmaznak, és képesek feléleszteni vagy ellenkezőleg, megnyugtatni a testet és az elmét.

Fürdőhabok gyerekeknek

A gyerekek imádják a fürdőhabot. Kedveskedjen nekik kedvenc mesefigurájuk vagy képregényhősük képét ábrázoló fürdőhabbal, és minden egyes fürdés mesebeli élménnyé válik. A fürdőhab ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: