Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Borotvák

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Borotvák

A legtöbben el sem tudjuk képzelni az életünket borotva nélkül. Míg a férfiak általában az arcukon lévő borostát borotválják, a női borotvák a hónalj szőrszálaira, a lágyékszőrzetre és a lábszőrre alkalmasak. A fájdalommentes borotválkozási élmény és az esetleges sérülések elkerülése érdekében válassz jó minőségű borotvát termékkínálatunkból. Kapható eldobható női és férfi borotva is, de biztosan megkedvelik a borotvafejjel és borotvabetétekkel felszerelt borotvákat is. Próbáljon ki néhányat a népszerű borotválkozási vagy borotválkozás utáni termékek közül is, és vésse emlékezetébe, hogy a szőrszálak vagy a szakáll benövésének megelőzésére a legjobb mód a rendszeres bőrradírozás.

Női borotvák

Szabaduljon meg a nem túl tetszetős testszőrzettől gyorsan és hatékonyan! A borotválkozás vagy a szőrtelenítés régóta bevált módja a testszőrzet egy részének eltávolítására. Az epilálással ellentétben, ami a szőrszálak gyökerestől való eltávolítását jelenti, nagyon gyors és fájdalommentes szőrtelenítési mód. Szerezzen be egy női borotvát a neves márkáktól, amelyek közül kiemelkedik a Gillette, illetve a Wilkinson. Mivel a borotvát borotvahabbal vagy borotvagéllel használja, a szőrtelenítés eredménye tökéletesen sima és finom bőr lesz.

A legjobb férfi borotvák

Melyik a legjobb borotva? Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Minden férfi bőr és borosta mást igényel, ezért minden férfi választása másra esik. Talán a legismertebb gyártó a Gillette, amely felsorolhatatlan mennyiségű borotvát kínál. Ezek a borotvák nedvesítő csíkkal is rendelkeznek a bőr azonnali nyugtatásáért és különböző számú pengével az alapos borotválkozásért. A legjobb eredmények a borotvahab vagy borotvagél használatával érhetőek el. Ha pedig a bőrnyugtatás és a kellemes illat a cél, ne felejtsük el használni a megfelelő borotválkozás utáni arcszeszt.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest