Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Utántölthető

Eau de Cologne

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Eau de Cologne

A kölnivíz vagy Eau de Cologne 3–5% illatanyagot tartalmaz és finom nappali illatként hat. Valamivel erősebb, mint a borotválkozás utáni arcszesz, de gyengébb, mint az Eau de Toilette (Eau de Toilette, 4–8%), nem szólva az Eau de Parfum változatról (Eau de Parfum, 8–15%).

A kölnivíz történetéről...

A kölnivizek gyártása a 18. századi Kölnbe nyúlik vissza. A könnyű parfüm gyorsan elterjedt az egész világon. Az igazi Kölnisch Wasser (a 4711 Original 1792-ből ma is kapható!) eredeti receptúráját, amelyet pl. Bonaparte Napoleon, Viktória királynő vagy Diana hercegnő is előszeretettel használt, máig titok övezi. Mindenesetre annyit tudunk, hogy tartalmaz rozmaringot, levendulát és citrusokat.

Nemcsak férfiaknak

A férfi kölni használata az arcra ajánlott, de megállja a helyét borotválkozás utáni arcszeszként is. Léteznek viszont női kölnivizek is, amelyek kellemes illatot kölcsönöznek az egész testnek, de kaphatóak uniszex kölnivizek is, amelyek mindkét nemet kiszolgálják. Nyáron a legjobb női és férfi kölnivizek virágosak és citrusosak, télen a nehezebb orientális és fűszeres illatok javasoltak. Az illathatás támogatása érdekében használjuk a kölnivizet újra néhány óra elteltével. A luxus kölnivizek illata viszont egész nap is kitart.

Világmárkák kölnijei

Válogasson nálunk a márkás kölnivizek széles webshop kínálatában. Egyaránt kaphatóak híres világmárkák is: Hermes, Acqua Di Parma, Chanel, Christian Dior, Clinique, Bottega Veneta, Guerlain, Bvlgari. A kölnivizek közkedvelt ajándékok karácsonyra, születésnapra, illetve Valentin-napra. Szeretteinek biztosan örömet szerez velük.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest