Eau de Soin

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Eau de Soin

Húha, micsoda forróság! Mégis hogyan bírjuk ki? A megoldás az egész testre alkalmazható Eau de Soin, ami egy finom illatú hidratáló testpermet. Főleg nyáron ad életerőt, ami nagyban köszönhető annak, hogy mivel az alkoholtartalma alacsony, nem ragad, Csodásan hidratálja a bőrt elbűvölő illatfelhőbe borítva a testet. Az Eau de Soin nem hagy ragacsos érzést a bőrön, csupán kellemesen felfrissíti. Újítsa meg energiáit, töltse fel testét és lelkét az Eau de Soin luxusillatával!

Az Eau de Soin megfelelő használata

Az Eau de Soin – vízzel ápoló – illatot nappal és este is többször használhatjuk tetőtől talpig. Könnyű állaga a háttérben légies ködöt alkot és isteni illatot kölcsönöz a bőrnek, amely diszkrét és semmi esetre sem tolakodó a környezetünkre nézve. Az Eau de Soin így kitűnő darabja a retikülünk nyári tartalmának, így remek szolgálatot tesz tömegközlekedésen, irodában, üzletben, bárban, kávézóban vagy akár egy városi séta közben.

Virágos-citrusos tippek

Ne hagyja, hogy elkerülje a figyelmét az Eau de Soin Clarins Eau Ensoleillante, ami egy könnyű női illat tele természetes összetevőkkel. Egyesíti az illatesszenciákat a természet energiájával az aromaterápia és fitoterápia alapján. A szívét az ylang-ylang, szegfű, mimóza és kamilla alkotja. A virágos-citrusos illat ideális a vitalitás napi támogatására. Az elismert francia Clarins ujjongó narancsos Eau de Soin életre kelti az érzékeket, jókedvre derít és segít megbirkózni a kötelező feladatokkal. Azonnali hidratálást és jó illatot ígér még a revitalizáló Eau de Soin Lancome Aroma Blue vagy Eau de Soin Lancaster alkoholmentes testpermet, ami előjele annak, hogy napon is tartózkodhatunk, ha ezen termékeket választjuk.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest