Fogselymek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fogselymek

A fogselyem hatékonyan távolítja el a lepedéket és az ételmaradékokat a fogak között résekből, különösen az elülső fogak esetében, így segít megelőzni a fogszuvasodást és az ínygyulladást. A fogselyem mindig jól jön, ha nincs kéznél fogkefe. Hogyan használjuk a fogselymet? Tekerjünk le az ujjunkra csavart fogselyemből kb. 30 cm-t, majd kössünk egy dupla csomót úgy, hogy hurkot kapjunk. Tartsuk a hurkot az egyik kezünkben négy ujjal, a mutatóujjunkat pedig úgy, hogy minden fogrést érinteni tudjunk.

A fogak közötti rések alapos tisztításáért

A fogak közötti rések tisztítása ugyanolyan fontos, mint maga a fogmosás. A nehezen elérhető helyek következetes tisztítása egészséges fogsor formájában köszön majd vissza. Ideális segédeszköz még a viaszos fogselyem, amely lehetővé teszi a fogak közötti rések elérését. Kaphatóak ízesített fogselymek is. A gyártók mindent megtesznek azért, hogy kellemesebbé tegyék a fogyasztók fogápolási élményét.

Próbáljon ki ismert fogselymeket is

Keresett például az aktív szénnel készült My White Secret Charcoal Whitening Floss fogselyem, amely vegánbarát, utánvásárolható és behelyezhető az eredeti üvegtokba. Egy másik tipp a Swiss Smile Waxed Dental Tape fogselyem. Használata könnyű és friss leheletet biztosít.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest