Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes

Kézápoló balzsamok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kézápoló balzsamok

Ha száraz, durva, repedezett kéz gyötör, kétségtelenül előrehaladott kézápoló balzsamra van szükségünk, amely megpuhítja, regenerálja és kisimítja a bőrt a kézfejünkön. A folyamatos kézápolás segít megelőzni az ekcémák és bőrgyulladások kialakulását, amelyek a sérült kézen gyakrabban kialakulhatnak. Az okosan megválasztott kézápoló balzsam – koncentrált és zsírosabb összetételével – védelmet nyújt a káros napsugarak, a fagy és az agresszív tisztítószerek ellen.

Legyen a kéz továbbra is a névjegyünk

A kéz rendkívül igénybe vett testrész, ugyanis nap mint nap ki van téve negatív hatásoknak, ráadásul minden emberi tekintet is rá szegeződik. A kezünk elárulja az életstílusunkat és korunkat – a folyamatosan krémekkel és szérumokkal ápolt arc ezt sokszor cáfolja. De nem kell ennek így lennie. Elég, ha a kezünknek is megadjuk ugyanazt, mint az arcunknak, nyakunknak és dekoltázsunknak. A gondosan kiválasztott összetevőkkel teli modern hidratáló és tápláló kézápoló balzsamok minden bőrtípus számára megfelelőnek bizonyulnak, beleértve az érzékeny bőrt. Manapság állatokon nem tesztelt természetes kozmetikumok bő kínálata áll rendelkezésünkre. Élvezze akár 24 órán át a bársonyosan puha kéz élményét!

Hatékony kézápolás

A kézápoló balzsamok a hatékony összetevőknek köszönhetően gondoskodnak arról, hogy a kezünk elegendő hidratálást és táplálást kapjon. Számos kézápoló balzsam lát manapság napvilágot, minden bőrtípusra van megfelelő, legyen akár száraz vagy érzékeny. Adja meg kezének a maximális kényeztetést minőségi kézápoló balzsamokkal.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest