Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Ajakápolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Ajakápolás

Az ajak az arc jellegzetes része és vonzza a tekintetet. Hogyan tegyünk szert csókos ajkakra? Elég, ha minőségi ajakápolókat használunk, és már örólhetünk is, hogy ajkunk finom, hidratált, nincsenek rajta repedések, sem pedig szembetűnő barázdák. Az ajkunknak fontos az ápolás, különösen pedig, ha magas vagy nagyon alacsony hőmérsékletek érik, illetve a káros UV-sugárzás ellen. Használja a az általunk kínált ajakápolókat a bársonyosan puha ajakért!

Ajakbalzsamok

Az első lépés az ajaksmink eltávolítása, ehhez használjunk sminklemosó nedves törlőkendőt vagy arclemosó tejet. A következő lépés a gyengéd bőrradír, amely tökéletesen kisimítja az ajkat. Az ajakradírozást követően mindig használjunk tápláló vagy hidratáló ajakbalzsamot. Ha pedig kültérbe készülünk, mindenképp válasszunk ajakbalzsamot fényvédelemmel. Egyébként különböző ajakbalzsamok közül válogathatunk: stiftes, kis tubusos, golyóba zárt. Bármelyiket könnyűszerrel magunknál tudhatjuk a nap bámelyik szakában.

Ajakápoló krémek

Az ajakápoló krémek hasonlóan működnek mint az ajakbalzsamok, állaguk viszont sok felhasználó számára megfelelőbbnek bizonyul. A speciális krém precízen bekeni, táplálja és regenerálja az ajkakat. Használatának köszönhetően elkerülhető az ajak kicserepesedése, sőt a herpesz kialakulása is, és fokozatosan finomíthatóak vele a szájkörnyéki ráncok. Az ajakápoló krémek többnyire 15 ml kiszerelésben applikátorral együtt kaphatók, így a precíz felvitel sem okoz gondot. Bármilyen retikülben elfér, nyáron ápolja a nap szárította ajkat, télen pedig a fagytól védi. A bevált krémek a következő márkáktól kerülnek ki: Orlane, Talika, Guerlain, Chanel.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest