Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szakállápoló olajok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szakállápoló olajok

Ne hagyja megtéveszteni magát! Az a tökéletes szakáll, amelyet nemrég úgy megcsodált az arra járó férfin, határozottan nem csak úgy magától lett ilyen. Ha egy férfi eldönti, hogy szakálllat növeszt, rendszeresen törődnie kell a művével. Ehhez elengedhetetlen termék pl. a szakállápoló olaj.

Mire is jó a szakállolaj?

A kemény, elhanyagolt szakáll kuszán áll, és sem a fésülés, sem a víz nem képes megszelídíteni. Végül feladja és leborotválja, a szakállnövesztési tervét pedig a következő hétre vagy határozatlan időre elnapolja. Emlékezteti Önt ez a helyzet valamire? Ez esetben még nem ismeri a szakállápoló olajat.

Ápolás, táplálás és hidratálás egyben

A szakállolaj eddig nem ismert puhaságot és kezelhetőséget kölcsönöz a szakállnak. Ennek köszönhetően az ápolása gyerekjáték lesz. A szakállolaj rendszeres használata tökéletesen táplálttá és hidratálttá teszi a szakállat, ami hozzájárul az egészségesebb növekedéséhez, és még a szakáll alatti bőr is ápolásban részesül. Megelőzhető vele a szőrszálbenövés és enyhíti az esetleges viszkető érzést. Próbáljon ki egy szakállolajat és tegyen szert tökéletes szakállra Ön is!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest