Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Borotválkozás és szőrtelenítés

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Borotválkozás és szőrtelenítés

Az arc- és testszőrzet borotválása, szőrtelenítése manapság a férfiak és nők napi tisztálkodási rutinjának része. Legyen bőrünk friss, hidratált és védett még gyakori vizes borotválkozás és szőrtelenítés esetén is. Tegyünk róla, hogy készletünkből ne hiányozzon a borotva borotvafejjel, de az eldobható borotva és a szőrtelenítőkrém sem. A borotválkozás előtt álló bőr hidratálása érdekében használjunk borotvahabot vagy borotvagélt, majd a borotválkozás befejeztével kenjük be bőrnyugtató borotválkozás utáni arcszesszel, ami szintén hidratál és kellemes az illata, ráadásul fertőtlenítő hatással bír. Egy másik felkapott terméktípus a borotválkozás utáni balzsam.

Borotválkozás a borotvától a borotvafejig

A Borotválkozás és szőrtelenítés kategóriában kapható termékek között a bőrre regeneráló hatással lévő jó minőségű habok, balzsamok, krémek és gélek, arcszeszek és egyéb kozmetikumok szerepelnek, illetve a borotvák és a borotvafejek. A borotválkozáshoz és szőrtelenítéshez tartozó kozmetikumokat férfi, női és uniszex kategóriákra osztjuk, ezenkívül osztályozhatjuk őket terméktípus, márka és árkategória szerint. Mindez könnyűszerrel beállítható a weboldal bal oldali oszlopában, és nem marad más, mint kényelmesen válogatni.

Gyorsan fogynak az Adidas borotválkozás utáni arcszeszek

A legkeresettebb borotválkozáshoz és szőrtelenítéshez tartozó termékek az Adidas (borotválkozás utáni arcszeszek, balzsamok, stb.) és a Gilette (borotvák, borotvafejek, borotvagélek érzékeny bőrre, stb.). Kitűnő értékelésnek örvendenek még a JOOP!, Christian Dior, Chanel és a Davidoff borotválkozás utáni arcszeszei. Nem hiányozhatnak a kínálatból az ajándékcsomagok sem, például a Niveától. Ideális, ha a borotválkozás utáni arcszeszünk és az Eau de Toilette vagy az Eau de Parfum, amit használunk, azonos termékcsaládba tartozik, hogy az illatok összhangba kerüljenek és erősítsék egymást. Példa erre a férfi kozmetikumok körében igencsak közkedvelt HUGO BOSS márka.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest