Szűrők beállítása
Nem Márka
A B C D E F G H I J K L M N O P R S T V W X Z
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Illattípus
Uralkodó illatjegy
Utántölthető

eau de parfum

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról eau de parfum

A parfümös víz olyan luxus, amit bárki megengedhet magának. Gyönyörű palackból áradó bájos és csábító illat , amely hétköznapjait ünnepivé teszi, és növeli önbizalmát. Ezt követően pozitív változásokat fog észlelni az élet minden területén. Finomítsa a stílusát gondosan kiválasztott parfümös vízzel!

Parfümös víz minden alkalomra

A parfümös víz (Eau de Parfum) tömény alkoholban oldott 8-15% parfümkészítményt tartalmaz, és erősebb mint a toalettvíz (Eau de Toilette, 4-8%). A parfümös vizek esti használatra ideálisak, míg a toalettvíz főleg napközben ajánlott. Azonban nincsenek éles határok, minden az Ön intuíciójától függ . Parfümöket érdemes a bőr pulzuspontjaira, ruházatra és hajra felvinni. Körülbelül 5 óra elteltével ismételje meg az alkalmazást.

A női, férfi és unisex parfümös vizek hagyományosan népszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok . Örvendezze meg családtagjait, barátait vagy kollégáit illatos figyelemmel parfümös víz formájában.Így a tudomására adja, hogy megpróbál közelebb kerülni a megajándékozott személyhez, jobban megismerni őt és megérinteni az érzéseit.

Milyen illatot válasszon?

A felhasználói tapasztalokat hűen tükröző parfümértékelések szintén segítséget nyújthatnak a választásban. A fő szabály abból ered, hogy nyáron a virágos és citrusos parfümös vizek a legalkalmasabbak a nők és férfiak számára , télen pedig a nehezebb keleties és fűszeres.

Nálunk megtalálhatóak a világ leghíresebb parfümjei és a várva várt parfümújdonságok is. Olyan elismert márkaneveket tartunk mint Versace, Karl Lagerfeld, Lanvin, Dolce&Gabbana, Chloé, DKNY, Lancome, Chanel, Dior, Calvin Klein és még sok mást.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest