Essence de Parfum

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Essence de Parfum

Minden pillanatban sztárként kíván tündökölni? Az Essence de Parfum tiszta, luxus parfüm illatkompozíciója mindezt lehetővé teszi, legyen szó ünnepi pillanatokról, híres személyiségekről, ez az illattípus azoké, akik ki mernek tűnni a tömegből. Azokat szólítja meg, akik a különlegességet helyezik előtérbe, amikor parfümöt választanak. Az Essence de Parfum ideális ajándék elegáns hölgyeknek különleges alkalmakra, mint pl. jubileum vagy házassági évforduló.

Az Essence de Parfum besorolása

Az Essence de Parfum több értékes illatanyagot tartalmaz, mint az átlagos parfümök, parfüm koncentrációja ugyanis 16–30% koncentrált alkoholban és erősebb, mint az Eau de Parfum (8–15%) vagy az Eau de Toilette, 4–8%. Az Essence de Parfum leginkább a hűvösebb évszakokban tűnik ki, valamint társasági összejöveteleken. Egy fül mögé kerülő csepp nappali illatként is jó szolgálatot tesz.

Essence de Parfum tippek

Ne kerülje el figyelmét a népszerű Christian Dior erősebb, vonzób és tartósabb Essence de Parfum változata. A kézzel szedett jázmin és a francia grasse-i rózsa varázsában nyilvánul meg, amelynek szíve lassan elegáns tonkababbá és tahiti vaníliává alakul át. Az afrodiziákumként ható alaptónust az ámbra, a labdánum és a pacsuli uralja. Ez az Essence de Parfum a híres francia Christian Diortól csodásan kiegészíti az arany ékszerekkel díszített outfitünket. Kiváló darab a Jean Paul Gaultier Essence de Parfum is, amely az enyhén pikáns gyömbér és édes vaníliás tejszínhab kontrasztos egyesülésén alapuló intenzív orientális-virágos illat. Mindezt pedig a kasmírfa öleli körbe.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest