Eau Légére

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Eau Légére

Az Eau Légère illatkeverék különösen erőteljesen fejezi ki a törékeny nőiesség báját. Az Eau Légère vagy maga a Légère kifejezés az illat nevében rendszerint azt jelöli, hogy az eredeti illat könnyedebb változatáról van szó (ilyen például a Carolina Herrera Good Girl Légère Eau de Parfum). Az Eau Légère illatkeveréknek kisebb az illatkoncentrációja, ami enyhén eltérő összetételt is eredményezhet annak érdekében, hogy finomabb és frissebb hatást keltsen.

Mikor használjunk Eau Légère illatot?

Az Eau Légère könnyed illatot különösen a forró nyári napokon tudjuk értékelni, illetve irodai környezetben vagy tömegközlekedésen, amikor az eredeti Eau de Parfum vagy Eau de Toilette illat helyett használhatjuk. Megfelelő nappali viselet is lehet, amennyiben a decensebb illatkiegészítőket kedveljük. Összetételének köszönhetően többször is használható a nap folyamán akár az egész testre, anélkül, hogy illatkibocsátásunk zavaró lenne a környezetünk számára.

4 Eau Légère tipp

Ilyen például a Bottega Veneta Eau Légère (2013), amelyről a Bottega Veneta kreatív igazgatója, Tomas Maier, a következőket mondta: „Egy teljesen új illatot akartam, amely egyesíti a Bottega Veneta eredeti érzékiségét a víz tisztaságával és frissességével." Egy másik tipp pedig a Paco Rabanne Olympéa Aqua Légère (2018) Eau de Parfum sós vaníliás illata a modern istennők számára. Vízi nimfaként merülünk el vele a frissességgel teli medencében... Haramdikként pedig az Elizabeth Arden Untold Eau Légère (2014) varázslatos Eau de Toilette szerepel a listánkon. Az említett illatok mindegyike női, viszont frissítő Eau Légère illatok férfiaknak is készülnek, ilyen például a s.Oliver Black Label Men (2020).

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest