Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Alkoholmentes

Sminklemosás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Sminklemosás

Az alapos napi sminklemosás elengedhetetlen ahhoz, hogy további szépségápolási termékeket használjunk az arcbőrünkre. Az esti sminklemosást segítsük éjszakai bőrregenerálással és reggeli tonizálással az egész napos frissességért. A személyes szükségleteknek megfelelően kiválasztott modern sminklemosók közvetlenül összefüggnek a tisztasággal, az egészséges és szép megjelenésű arcbőrrel. Amit még megemlítenénk, hogy a körömlakkot is távolítsuk el időben, ne amikor már jócskán lekopott.

Milyen sminklemosó készítmények kaphatók?

A szemre és az érzékeny szemkörnyékre érdemes speciális készítményeket hasznáni, amelyek kíméletesen távolítják el a sminket a szempilláról, a szemhéjról és még táplálják is.Az arcbőrre használható sminklemosó tej, gél vagy hab. Ezt követően tonizáljuk és készítsük fel az arclemosó használatára. Utazás során, de otthon is használhatunk sminklemosó micellás vizet, amely főleg az érzékeny bőrnek áldás. A micellás víz egy lépésben távolítja el a sminket és a szennyeződéseket a bőrről. A sminklemosók mellett érdemes említést tenni a kímélő összetételű körömlakkokról is.

A legnépszerűbb sminklemosók és körömlakkok

Vásárlóink nagyon megkedvelték a Renovality, Clinique, Nivea, Dermacol, Estée Lauder sminklemosókat. Kitűnő sminkeltávolító termékeket dobott a piacra még a Maybelline, a Ziaja, a L'Oréal Paris, a Nivea vagy a Mixa. A legkeresettebb körömlakklemosókat kínáló márkák pedig például a Collistar, a Sally Hansen, az Astor, az Xpel vagy a Dermacol. Egyes körömlakklemosók acetonmentesek, azonban ma már minden körömlakklemosó kímélően bánik a körömmel.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest