Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szemhéjfestékek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemhéjfestékek

A szemhéjfestékek kihangsúlyozzák előnyeinket. Ragyogó tekintetet kölcsönöznek, kiemelik a szemet, ami így megkapja a kívánt figyelmet. Hihetetlen, mennyiféle szemhéjfesték kapható: világos, testszínű, élénk, matt, csillámos, kompakt, por állagú, hab állagú, zselés, ceruzás. A legjobb, ha mindegyikből tartunk otthon és típusunkhoz, stílusunkhoz, outfitünkhöz, alkalomhoz, évszakhoz illően és pillanatnyi hangulatunknak megfelelően kombináljuk őket.

Válasszuk ki az ideális szemfesték árnyalatot

A semleges szemhéjfesték árnyalatok, mint a barna és a bézs természetes sminket biztosítanak. A telt színek, mint például a ragyogó kék vagy lila, extravagáns esti sminket adnak. A smink tovább tart, ha használunk sminkfixáló primert, így szemsminkünk tartósabb megjelenést kap.

A legnépszerűbb szemhéjfestékek

A füstös szemsmink elkészítéséhez ideálisak azok a szemhéjfesték paletták, amelyek árnyalatai összhangban vannak egymással. Az igényesebb vásárlók a nagy szemhéjfesték palettákat részesítik előnyben. A sminktermékek közül talán a szemhéjfestékek adnak leginkább szabad kezet a fantáziánknak, és valóban varázsolni lehet velük. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy pillanat alatt vonzó és tökéletes szemsminket készíthetünk. A népszerű szemhéjfestékek márkájának sorába a következők tartoznak: Max Factor, Rimmel London, Gabriella Salvete, Makeup Revolution London, Bourjois Paris, Astor.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest