Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Szemöldökpúderek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemöldökpúderek

Amikor az arckifejezésünkről van szó, a szemöldökünk színe kapja a főszerepet. Míg a nem kellően ápolt szemöldök idősebbé tehet mások szemében, a szeretettel gondozott szemöldök vitális, kipihent és kellemes megjelenést kölcsönöz viselőjének. Válasszon szemöldökpúdert kínálatunkból, és sminkelje szemöldökét a tökéletesség jegyében.

Tökéletes megjelenés a szemöldökpúdernek köszönhetően

Manapság a szemöldökformázás egyik legforróbb trendje a különféle szemöldökpúderek színes kínálata. Használatuk hihetetlenül könnyű, és a szemöldöknek teljesen természetes megjelenést adnak. Professzionális sminkesek is nagyra értékelik, akárcsak a naponta sminkelő hölgyek, de még azok is, akik csak nemrég nyertek betekintést a sminkelés világába.

Hogyan válasszunk szemöldökpúdert

A szemöldökpúder árnyalatát hajszínünknek megfelelően válasszuk ki, de győződjünk meg arról, hogy a választott szín jól illeszkedik a bőrünk színéhez is. Próbáljunk egy-két árnyalattal világosabbat választani, mint a hajszínünk. Így több rétegben rajzolhatjuk meg a szemöldökünket anélkül, hogy végül túl sötét lenne. Amint egyszer kipróbálja a szemöldökpúdert, azonnal megszereti.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest