Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Intim higiénia

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Intim higiénia

Az intim mosakodók célja az intim testrészek érzékeny bőrének kíméletes és gyengéd mindennapos ápolása, korlátozzák ugyanis az ezeken a helyeken fellépő égő érzést vagy irritációt. A normál szappanok és tusfürdők mellett egy feltétlenül szükséges kozmetikum. A megfelelő intim mosakodó rendszeres használatával jelentősen korlátozhatjuk az ismétlődő gyulladások és  mikózis megjelenését.

Mit tartalmaz az intim mosakodó?

Az intim mosakodó emulzió nem tartalmaz szappant. Általában tejsavon alapul, amely megtartja az intim testrészek egészséges, természetes pH értékét. A további összetevők közé tartozik például az Aloe vera kivonat, ami a bőr nyugtatására és hidratálására szolgál. Az intim mosakodókban található antibakteriális összetevők és az értékes olajok hatékonyak a nőgyógyászati problémák megelőzését illetően.

A legnépszerűbb intim mosakodók

A bevált intim mosakodó márkák a Nivea vagy a Frais Monde. Az olasz márka kíméletes termékei 99%-ban természetes összetevőket tartalmaznak, nincs bennük PEG, parabén, sem pedig nikkel. A nőknek készült intim mosakodókon kívül hipoallergén intim mosakodógélek is kaphatók érzékeny gyerekbőrre.

Élvezze az egész napos tisztaság érzetet egy gondosan kiválasztott intim moskodóval.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest