Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Természetes

Testvajak

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Testvajak

A vaj nagyszerű mind desszertekben, mind pedig kozmetikai kivitelben a test számára. A testvaj vagy body butter elnevezésű termék egyre keresettebb, ugyanis pillanatok alatt bársonyosan puhává, jól táplálttá és illatossá varázsolja a bőrt. Optimális esetben a testvajat közvetenül tusolás után használjuk , amikor is a bőr a meleg hatására jól felkészült a szükséges tápanyagok befogadására. Rengeteg testvaj kapható és nemcsak hatásuk lenyűgöző, hanem illatuk is. Engedje meg magának ezt a luxust Ön is!

Miben különbözik a testvaj más testápolóktól?

A testápoló tej vagy krém és a testvaj közötti különbség a konzisztenciában rejlik. A testvaj sűrűbb, kevesebb a víztartalma , és átlalában erősebb, mint más termékek. Természetes összetevőket találunk benne, mint pl. a kakaóvaj vagy a bambuszvaj, kókuszolaj stb. Rendszeres használata rendkívüli hidratálást ígér az egész testnek, valamint vonzó tekinteteket és finom érintésű bőrt, amely méltó a kényeztetésre.

TOP termék: testvaj argánolajjal

Vásárlóink ismételten rendelik az Xpel Argan Oil testvajat, amely mélyen hidratálja, táplálja a bőrt és megakadályozza a kiszáradását. Testhőre reagálva felolvad, és a bőr azonnal magába szívja. „Ajánlom, nagyon árbarát testápoló készítmény." , szól Eva értékelése. „Többnyire a sarkamra használom. Kellemes illata van, a bőr nem marad zsíros utána.“, csatlakozik Jitka. Az igényesebb vásárlók számára, főképp akiknek száraz és érzékeny a bőrük, tartogat a webshopunk egy előkelő svájci kaviários testvajat, ami nem más, mint a Juvena MasterCaviar Body Butter.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest