Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Alkoholmentes
Alumíniummentes
Utántölthető

Dezodorok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Dezodorok

Manapság a dezodor teljesen szükségszerű mind a nők, mind a férfiak számára, a serdülőktől a középgeneráción keresztül az idősekig. Az izzadásgátlókkal együtt a deo készítmények közé tartozik. A dezodorok minimalizálják a baktériumok szaporodását és ezáltal a kellemetlen testszagot is, különösen a hónaljban. Ajánlott mosott és száraz bőrre használni, amelyet kellemesen illatossá tesz.

Dezodor a kedvenc illatával

A dezodor a kedvenc parfümjének kiegészítője lehet, amellyel gyakran egyidejűleg jelenik meg a piacon. Több azonos illatú kozmetikai termék támogatja az adott illat hosszútávú tartósságát. Továbbá választhat olyan dezodorokat is, amelyek nem hagynak foltot sem a ruhákon, sem a bőrön. Dezodor, golyós dezodor vagy stift formában is rendelkezésre állnak dezodorok, így kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelő formát.

Dezodorok alumínium és alkohol nélkül

Sok dezodor gondoskodó is alumíniumtartalom nélkül (például az Adidas sportmárkától) vagy alkoholtartalom nélkül . Az érzékeny bőr igényeinek is megfelel. Némely márkák (Calvin Klein, Tom Ford…) uniszex dezodorokat is gyártanak, amelyek nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlottak.

Válasszon a világhírű vállalatok hatékony dezodorjainak széles választékából, és egész nap frissnek érzi magát. Minőséget garantáló márkák például Christian Dior, Chanel, Guess, Davidoff, Hugo Boss, Laura Biagiotti, Ferrari, Salvador Dali vagy Burberry London.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest