Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló
Állatkísérlet-mentes

Szemhéjtusok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemhéjtusok

A szemhéjtus drámai módon emeli ki a tekintetet és garantáltan felhívja rá a figyelmet. Optikailag sűríti a szempillákat és mélységet ad a szemnek. Minden nőnek illik, viszont a világosabb típusok és az idősebb hölgyek inkább barna árnyalatot válasszanak a hagyományos fekete helyett.

Milyen típusú szemhéjtusok kaphatók?

A folyékony szemhéjtusok intenzív és szexi macskaszemet adnak. A tökéletes eredmény érdekében a folyékony szemhéjtust minden használat előtt rázzuk fel, mivel így biztosítjuk a pigmentsűrűség egyenletes eloszlását. Más választási lehetőség a szemhéjtus filc. Ezeknek a használata egyszerűbb, kezdőknek is ajánlják. Természetesebb hatásra vágyik? Ez esetben árnyalja a szemhéjtust szivacsos applikátorral. Nyáron a jó minőségű gél állagú vízálló szemhéjtust fogja értékelni.

Fekete és színes szemhéjtusok

Széles típus- és színkínálatunkban biztosan minden alkalomra talál Önnek megfelelő szemhéjtust. A modern sminkeszközöknek köszönhetően finom és pontos tusvonalat tud húzni és pillanatokon belül tökéletesen kisminkelt vonzó szemre tehet szert.

A vásárlók által legjobbként értékelt szemhéjtusok a következő gyártóktól kerülnek ki: Bourjois Paris, Lancome, Guerlain, L'Oreal Paris, Astor, Sisley, Maybelline, Collistar, Dermacol, Gabriella Salvete, Makeup Revolution London.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest