Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Nappali arckrémek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Nappali arckrémek

A nappali arckrém a napi arcápolás alapját képezi. Megadja a bőrnek a szükséges táplálást, hidratálást, illetve védelmet nyújt a külső környezeti hatásokkal szemben, beleértve az UV sugárzást. A nappali krém sminkalapnak is szolgál. Az arckrémek természetesen nem csak nőknekkészültek, speciális összetevőkkel alkalmasak férfiaknak és érzékeny bőrű gyermekek számára is.

Hogyan válasszuk ki az ideális nappali krémet?

A nappali arckrém kiválasztásánál a fő kritériumok egyikeként a bőrtípus említhető, ami lehet: nagyon száraz, száraz, normál, kombinált, zsíros, de minden bőrtípus is. Ezenkívül az arckrém kiválasztása történhet életkor vagy bőrprobléma alapján, ide sorolható pl. az érzékeny és az irritált, illetve pattanásos, barázdás és ráncos bőr és arcbőr szem alatti karikákkal, pigmentfoltokkal, stb. Továbbá, a kiválasztásnál figyelembe lehet venni a termék típusát és térfogatát, árát, iletve faktorszámát is. Mindezen információk a bal oldali listában találhatók. A megfelelően kiválasztott arckrémnek köszönhetően az arcbőr selymes és egészségtől ragyogó.

A legnépszerűbb arckrémek

Arckrémek tekintetében a legjobb értékeléssel bíró márkák között a következők foglalnak helyet: Elizabeth Arden, Nivea, Juvena, NUXE, Bioderma, Vichy, Clarins, Clinique, L'Oreal Paris, Estée Lauder. Egyre nagyobb az igény a bio, természetes nappali arckrémek iránt (pl. Frais Monde). Az igényes vásárlók leginkább a luxus nappali arckrémeket értékelik, kedvenc márkáik pedig a Shiseido, Sisley vagy Helena Rubinstein. Találunk köztük hatékony öregedésgátló, bőrfeszesítő és lifting hatású nappali krémeket is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest