Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Arctisztító gélek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Arctisztító gélek

Legyen a bőre végre egészséges, gyönyörű és ellenállhatatlanul sima. A bőrápolás kulcsa többek között a rendszeres gondos tisztítás. Az arclemosó gél reggeli használata csodásan felébreszti a bőrt, ám a legfontosabb az esti arctisztítás. Az arclemosó gél vagy sminklemosó játszva eltávolítja a sminkmaradékainkat, kitisztítja a pórusokat és eltávolítja a nap folyamán felhalmozódott szennyeződéseket és zsírt a bőrről. Az arcbőr így friss, tiszta és tökéletesen felkészült lesz az éjszakai regenerálódásra.

Hogyan használjuk helyesen az arclemosó gélt

Az arclemosó gélt vízzel együtt használjuk, mégpedig úgy, hogy felvitel előtt benedvesítjük az arcunkat, majd rövid masszázzsal képezzünk habot az arclemosó géllel. Végül alaposan öblítsük le az arcot és folytassuk a bőrápolást. Még finoman áttisztíthatjuk az arcbőrt és felfrissíthetjük egy arcpermettel vagy arctonikkal, ezt követően pedig vigyük fel a kedvenc nappali vagy éjszakai arckrémünket.

Válasszunk bőrtípusunkhoz illő arclemosó gélt

Válasszunk segítőtársat a bőr mélytisztításához az ismert márkák termékei közül, mint a Bioderma, Nuxe, Dermacol, Payot, Clinique. Egyes arclemosó gélek minden bőrtípusra alkalmasak, mások bizonyos bőrtípusok igényeit szolgálják ki. Kombinált vagy pattanásokra hajlamos zsíros bőr esetén az arclemosó gél segít hatékonyan megelőzni a pattanások kialakulását. Illessze napi bőrápolási rutinjába az arclemosó gélt és élvezze a tökéletesen tiszta bőrnek köszönhető jó érzést!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest