Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Sminkeltávolító nedves törlőkendők

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Sminkeltávolító nedves törlőkendők

Egyszerű, gyors, hatékony. Ezek azok a jellemzők, amelyeket a mai hektikus világban minden nő értékelni tud. A nedves törlőkendőre pedig mindegyik ráillik. Egy lépésben megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, eltávolítja a maradék sminket és egyes változatok ápolják is a bőrt. Tegyen szert tökéletesen tiszta arcbőrre az igazán időtakarékos arctisztító törlőkendőkkel!

Legyen a nedves törlőkendő mindig kéznél

A nedves arctisztító kendők ideálisak rövidebb és hosszabb utazás esetén vagy nyaralás során, esetleg kempingezéskor, illetve jól jönnek egy többnapos zenei fesztiválon is, és ugyanilyen jó szolgálatot tesz a fürdőszobánkban és az éjjeli szekrényünkön.Az élettelteli és egészséges megjelenés alapja a tökéletesen tiszta arcbőr. A nedves törlőkendők ugyanolyan hatékonyak, mint a sminklemosó gélek, tejek és arclemosók.

Hogyan használjuk a nedves törlőkendőt sminkeltávolításra?

Vegyünk ki egy nedves törlőkendőt a csomagolásból, majd azt zárjuk jól le, hogy a többi nedves törlőkendő ne száradjon ki. Finom mozdulatokkal tisztítsuk meg az arcunkat és távolítsuk el a sminket a szemünkről. Folytassuk a bőrápolást arckrémmel.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest