Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Természetes

Arctisztító szappanok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Arctisztító szappanok

Az arctisztító szappan tökéletesen megtisztítja az arcot a szennyeződésektől, sminktől és elhalt hámsejtektől. A modern arctisztító szappanok kíméletesek a bőrhöz és nem szárítják ki. Napi használatával az arcbőr friss, sima és egészséges megjelenésű lesz. Kaphatóak nálunk folyékony és szilárd arctisztító szappanok nőknek és férfiaknak egyaránt. A tpikusan konzervatív beállítottságú férfiak a szilárd szappant részesítik előnyben, és miért ne kedveznénk nekik? Egy perc szappanos arctisztítás reggel és este állandó jó megjelenéssel jutalmazza meg az arcbőrt

A szépségápolás első és legfontosabb lépése

Az arctisztító szappanok kínálatában nagyon jó híre van a brit Clinique készítményének, amely már az 1968-as kezdetektől dermatológusokkal együttműködve állítja elő termékeit. Egyedi 3 lépéses arcápolási rendszert alkotott meg: napi arctisztítás, hámlasztás és hidratálás. Éppen az első lépésben van szerepe a Clinique arctisztító szappannak, amely lehet folyékony, szilárd, női és férfi. Biztosan talál köztük univerzális családi terméket is.

Melyek a legnépszerűbb arctisztító szappanok?

Vásárlóink igencsak megkedvelték a Clinique Liquid Facial Soap Oily folyékony arctisztító szappant kombinált és zsíros bőrre. Hogyan vigyük fel? Kis vízzel elegyítve vigyük fel a gélt az arcra körkörös masszázs mozdulatokkal, majd kis idő után mossuk le a szappant a szennyeződésekkel együtt. A legjobb, ha ezt tusolás közben tesszük. További keresett termék a Clinique For Men Face Soap With Dish szilárd szappan férfiaknak és a Clinique Facial Soap Mild nőknek száraz és kombinált bőrre. Használjuk reggel és este nedves arcra, majd öblítsük le.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest