Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Lábápolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Lábápolás

Az okosan megválasztott lábápolók az egész év folyamán gondoskodnak az egészséges és gyengéd lábfejről, ami a test egyik leginkább megterhelt része. A modern hidratáló és regeneráló lábápoló krémek, maszkok, spray-k használata rendkívül egyszerű és ezek a termékek garantálják, hogy nem lesz gondunk száraz vagy repedezett sarokra. A speciális készítmények hidratálják és táplálják még a dehidratált és durva bőrt is a lábfejen. A ráadás pedig a cipőből áradó kellemes illat.

Tippek lábápoló krémekre

A korszerű lábápoló krémeknek köszönhetően, mint pl. a Ziaja vagy a Dermacol készítményei, lábfejünk tartósan selymes lehet. A lábápoló krémek mellett hidratáló zoknik és lábmaszkok is kaphatók a brit Xpel márka jóvoltából. Az argánolajat tartalmazóról a vásárlók így vélekednek: „A lábam, mintha a pedikűröstől jöttem volna.“ „Mint a babáké!” Naponta néhány perc lábápolás elegendő ahhoz, hogy Ön is az említettek közé tartozzon.

Közkedvelt lábápoló spray-k

Kategória elsőnek tudhatja magát a bevált Adidas Foot Protect frissítő lábápoló spray férfiaknak. Megakadályozza a kellemetlen szagok és gombásodás kialakulását. Sportolás és általános napi tevékenységek során is jó szolgálatot tesz. „Kipróbáltam már több tucat cipőspray-t és nem voltam elégedett. Végül itt találtam rá a legjobb választásra, ami paradox módon a legolcsóbb is.”, árulja el értékelésében Martin. Mások pedig így vélekednek: „Igazán hatékony lábizzadás és lábszag elleni spray. Csak ajánlani tudom.” „Abszolút a legjobb manapság kapható lábápoló spray!”

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest