Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Tusfürdőhabok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Tusfürdőhabok

A tusfürdő hab gyengéd kozmetikum, amely kíméletes zuhany élményben részesíti a bőrt annak kiszárítása nélkül. Kellemessé teszi a napi tisztálkodási riuálénkat és már a tusolás idején hidratálja a bőrt, valamint érzéki illatot kölcsönöz a testnek. A tenyerünkben illatos és bő habot képez, amely szó szerint simogatás a bőrnek. A tusfürdő habnak köszönhetően bőrünk tiszta, puha és hidratált lesz.

Hab vagy gél állagú legyen a tüsfürdő?

Összevetve őket, a hab állagú tusfürdő a gél állagúval szemben lágyabb, megfelelő érzékeny bőrre is. Normál tusolás során kis mennyiségű tusfürdő hab használata is elegendő, tehát összességében még spórolunk is. Ha már egyszer a tusfürdő habot választjuk a normál tusfürdő helyett, nagy eséllyel már sosem akarunk lemondani az így tapasztalt wellness élményről. A sűrű és krémes tusfürdő hab azzal a veszéllyel jár, hogy hamar rá lehet szokni...

Wellness élmény a fürdőszobánkban

Vegyen egy forró esti fürdőt luxus tusfürdő habbal, és élvezze a fürdőszobájából varázsolt privát fürdőt. Természetesen napindítóként is működik, hiszen új energiával tölti fel. Esetleg válassza a szórakoztató élménnyel szolgáló tusfürdő habokat gyermekei örömére. Vidám perceket szerez majd nekik, később pedig szép emlékeik lesznek a boldog gyermekkorról.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest