Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Lábápoló krémek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Lábápoló krémek

Egészséges és puha tündérlábakra vágyik? Ebben az esetben ne hanyagolja el a lábápolást, hiszen a legtöbbet terhelt testrészünkről van szó. A modern hidratáló és regeneráló lábápoló krémek méltán lesznek a napi szépségápolási rituálénk hatékony segítőtársai. Használatuk egyszerű és lábunk garantáltan nem fog száraz és repedezett bőrtől szenvedni. Télen még valahogy elrejthetjük, de a minimalista szandálviseletről híres nyár egy szempillantás alatt felfedi, mennyire törődtünk lábunkkal ősszel, télen és tavasszal...

Gyönyörű lábak speciális krémeknek köszönhetően

Örümünkre a Ziaja, Dermacol vagy Thalgo márkák lábápoló termékeinek köszönhetően sarkunk tartósan kellemes érzetű és hidratált lehet. A tápláló lábápoló krémek sokaságán kívül egyre nagyobb népszerűségnek örvendhetnek a hidratáló zoknik vagy lábmaszkok is, mint például az Xpel márka termékei. Az argánolajat tartalmazó készítményről a felhasználók így vélekednek: „A lábaim, mintha pedikűrösnél jártam volna." , „Mint a babáké!" Egy ügyesen megválasztott kozmetikummal és egy kis idő ráfordításával már Önnek sem kell attól szenvednie, hogy lábán a bőr durva és kemény lesz.

Tippek hatékony lábápoló krémekre

Próbálja ki például a L'Occitane Shea Butter tápláló lábápoló balzsamot, amely fenntartható erőforrásokból származó, legjobb minőségnek megfelelő fair trade bambuszvajat tartalmaz. Szintén kiváló a Nuxe Reve de Miel Ultra Comforting Foot Cream lábápoló krém nagyon száraz bőrre. Ami az árat illeti, a napraforgó olajat és olívaolajat tartalmazó Ziaja Nourishing Foot Cream tápláló lábápoló krém a nyerő, amely mélyen hidratálja az igénybevett lábat. Használata naponta egyszer, legfeljebb kétszer ajánlott tiszta és száraz lábra.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest