Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Utántölthető

Borotvakrémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Borotvakrémek

A borotvakrém tesz róla, hogy a vizes borotválkozás gyengéd legyen, a bőr pedig hidratált maradjon utána. A borotvakrém erősíti, finomítja és élénkíti a bőrt. Borotválkozás közben maximálisan ápolja a bőrt, amely kellemesen sima és rugalmas lesz.

Mely borotvakrémek a legjobbak?

A legjobb értékelésű férfi és női borotvakrémek a Nivea és a Veet márkáktól kerülnek ki. A kínálatba sorolhatóak a hatékony szőrtelenítő krémek is, amelyek gyökerestől távolítják el a szőrszálakat. További közkedvelt borotválkozási és szőrtelenítő termékmárkák: Gilette, Frais Monde, Clarins, Clinique. Nagyon keresettek az érzékeny bőrre alkalmas kozmetikumok, illetve az alkoholmentes vagy természetes összetevőket tartalmazó szépségápolási termékek.

Tippek a hatékony borotválkozásra

Mindenképp használjunk borotvakrémet. Vigyük fel az applikátor segítségével nedves bőrre, lehetőleg az esti tusolás után, mivel reggel érzékenyebb a bőr. A borotvakrémet nem kell kézzel elkenni, rögtön kezdődhet a borotválkozás, ideális esetben többélű borotvával (amelyet rendszeresen cserélünk, ugyebár). Amint elégedettek vagyunk az eredménnyel, mossuk le a borotvakrémet a bőrünkről.

A modern borotvakrémeknek köszönhetően a zsilett kiválóan siklik, a bőr pedig hatékony védelemben részesül a kivörösödéssel, égéssel vagy szőrbenövéssel szemben.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest