Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Púderek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Púderek

A tökéletes smink elengedhetetlen befejezése? Természetesen a púder! Ez a kis kozmetikai kincs a nélkülözhetetlen sminkeszközök egyike, és a nők sehol a világon nem engednek belőle. Egy jó minőségű púder sminkfixáló, arcbőrkiegyenlítő hatással bír és szükség esetén képes mattítani vagy fényesíteni az arcbőrt. Ismerjük hát meg a púdert közelebbről!

Milyen púderre van szükségünk?

A legelterjedtebbek egyike a kompakt púder, illetve a porpúder. Különböző árnyalatokban gyártják őket, hogy minden nő megtalálja a neki leginkább megfelelőt. Ismerünk mattító és fényesítő púdereket, de találkozhattunk már áttetsző fixáló púderrel is, melynek fő célja, hogy sminkünk hosszú órákon át sértetlenül az arcunkon maradjon. Kapható 2 az 1-ben púder és alapozó is, amelynek köszönhetően megspórolunk néhány értékes percet.

A legnépszerűbb púderek

Bemutatjuk a legkülönbözőbb púderekből álló pazar kínálatunkat. A legnépszerűbb púdermárkák között a Rimmel, Max Factor, Dermacol a L'Oréal Paris szerepel. Némelyik púder sminkszivaccsal együtt kapható, más esetekben pedig az applikátor külön megvásárolható. A púdert legcélszerűbb ecsettel, sminkszivaccsal, púderpamaccsal felvinni. Kedvenc púderünk joggal a neszeszerünk állandó tagja.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest