Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Korrektorok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Korrektorok

Gyakori bőrhibának számít a bőr kipirosodása, a pattanás, a szem alatti karikák. A problémamentes bőr eléréseben a korrektor lesz segítséünkre. A korrektorok ezért már-már retikülünk kötelező tartozékai. Szilárd és folyékony típusúakra osztjuk őket, és csakis rajtunk múlik melyik változatot részesítjük előnyben.

Milyen színű korrektorra van szükségünk?

A korrektor kiválasztásánál főleg a szín játszik fontos szerepet. A zöld korrektorok ideálisak a kipirosodott részekre, viszont ezekre a bőrszínűnknek megfelelő korrektor árnyalat is használható. A sárga korrektorok ideáliask a szem alatti karikák eltakarására, amire ugyanilyen jól szolgálnak a bőrszínünktől egy árnyalattal világosabb korrektorok is. A bőrszínűnkkel megegyező árnyalatú univerzális korrektorok képesek elrejteni az apró bőrhibákat, sőt némelyek szép ragyogóvá teszik az arcbőrt.

Látható bőrhibák nélküli arcbőr

A korrektor használata nagyon egyszerű. Enyhén ütögessük az elrejteni kívánt bőrhiba helyén a bőrbe, így érjük el a legtermészetesebb eredményt. Intsen búcsút a bőrhibáknak a kínálatunkban található hatékony korrektorok széles választékának köszönhetően.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest