Hajerősítés

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajerősítés

Ne hagyja, hogy a haja kétségbeesetten orvosért kiáltson! A manapság kapható kozmetikumok számos hajproblémára kínálnak megoldást. Ha gyengébb, törékenységre hajlamos hajjal van megáldva, válasszon hajerősítésre szolgáló készítményeket.

Szépségápolási, hajtáplálásra vonatkozó és fodrászati tippek hajerősítésre

A hajerősítő kozmetikumok között hajápoló tejek, viaszok, krémek, emulziók és egyéb termékek foglalnak helyet, amelyeknek kulcsösszetevőjük a folyékony keratin. Sokuk hajerősítés mellett fényt és dússágot is ígér a hajnak. Vékony szálú haj esetén a vágyott hajminőség és dússág cinket, szilíciumot és zselatint tartalmazó étrend-kiegészítőkkel is elérhető, ez azonban türelmet igényel, mivel előfordulhat, hogy az első eredmények csak egy negyedév múlva jelentkeznek. Mit javasolnak a fodrászok? Samponokat vékony szálú hajra az adott hajproblémának megfelelően választott speciális hajbalzsamokkal együtt használva, pl. festett vagy sérült hajra. Erősebb hajat eredményeznek a púderes hajformázó spray-k is (nálunk a L'Oréal Professionnel termékei kaphatóak). Ez például az állig érő egyenes vágású frizurára is vonatkozik.

Milyen hajerősítő megoldást kínál a Schwarzkopf és a Redken?

Ha hajerősítésről van szó, vásárlóink ismételten a Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Barbary Fig & Keratin Milk hajmegújító és tápláló hajápoló tejet választják. Ez a hajerősítő készítmény ideális száraz és törékeny hajra, ugyanis mélyen regenerálja és megújítja a hajat. A mikrokeratin és természetes olajokat tartalmazó egyedi összetétel visszaadja a haj erejét, fényét és puhaságát. A készítményt dolgozzuk be a türölközővel megszárított hajunkba és ne öblítsük le.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest