Hajzselék

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajzselék

Akár rövid kócos frizurára vágyik, akár göndör vagy sima hosszú hajkoronára, hívjon segítségül egy modern hajzselét. A webshopunkban lehetősége van márkák vagy 4 tartásszint alapján osztályozni a termékeket (a bal oldali listában). Lehet, hogy meg fog lepődni, mennyi mindenre képes így. Van kedve értékelésével másokat is inspirálni?

Mire szolgálnak a hajformázó zselék?

A hajzselé a hajformázás, hajfixálás utolsó lépése a női, férfi és gyermek frizura elkészítésénél. Segít megvalósítani a kívánt frizurát és megtartani a formáját. Számos hajzselé célja a tartósan dús haj, mások pedig mattító hatásúak vagy tápláló olajokat tartalmaznak. Némelyik hajzselé összetételében csillogó részecskék találhatóak a ragyogó hajért, amelyet garantáltan nem lehet szem elől téveszteni.

Hajzselék a Kallos, a Nivea és a Goldwell kínálatában

A gyakran rendelt hajzselék között foglal helyet az extra erős tartású Kallos Styling Gel Mega Strong, amely rendkívül erős tartást biztosít a hajnak, és B5-vitamin tartalmának köszönhetően aktívan védi a hajat a káros napsugarakkal szemben. A Kallos kozmetikumok ráadásul szinte fillérekért beszerezhetőek. Népszerűségre tett szert a Nivea Styling Cream Creme Gel hajformázó gélkrém is. „A hajzselé szuper. Jól felvihető és tartós lesz a frizura. A haj nem ragad tőle és jól formázható. Az ár megfelelő, az elégedettség nagy.", írja egy vásárlónk. Szintén ajánlott hajzselé a Goldwell Style Sign Ultra Volume Lagoom Jam. Azonnal megadja a hajnak a kívánt dús hatást és formát. A vásárlók gyakran választják a L'Oréal Paris és Schwarzkopf hajzseléit is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest