Hajhabok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajhabok

A hajhab vagy hajfixáló hab a dús hajért tökéletes formát és erős tartást ad a frizurának. Isteni dússágot kölcsönöz a hajtövektől a hajvégekig, és segítségével rugalmas hullámokat, loknikat képezhetünk. A hajlakkal együtt a hajápolás alaptermékeihez tartozik. A jelenleg kapható hajhabok már el vannak látva fényvédelemmel és erősítik a hajszínt, valamint nem tapad tőlük a haj, és nincs kitéve felesleges terhelésnek, így a frizuránk légies és természetes marad.

A legnépszerűbb hajhabok

Hajhabot a kívánt tartás alapján válasszunk, ami lehet: extra erős, közepes és gyenge. A választott hajhab minőségét a hajápolási termékek vezető világmárkái biztosítják: L'Oreal Professionnel, Schwarzkopf, Tigi, Matrix, Orofluido, Kallos Cosmetics.

Hogyan használjuk a hajhabot?

Vigyük fel kis mennyiségben a hajhabot vagy hajkrémet törölközőszáraz hajra fésűvel vagy ujjainkkal. A fodrászok a széles fogű fésűt vagy hajkefét ajánlják a hajhab fokozatos felviteléhez az egész hajhosszra. Ezt követően szárítsuk meg a hajunkat vagy rendezzük ujjaink segítségével. Az eredmény pedig a tökéletesen erős, rugalmas és fényes haj. Esti frizura esetén, mint például a konty, használhatunk több hajhabot is. Másképp a mértékletesség érvényes, hogy ne zsírosítsuk gyorsabban a hajunkat. A hajvasalót és hajsütőt csak akkor vegyük elő, ha már a hajhab teljesen megszáradt.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest