Hullám elősegítése

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hullám elősegítése

Gyönyörű hajhullámokat szeretne? A szándék jó, de ne feledkezzen meg arról sem, hogy a szerkezetét tekintve a fürtös haj szárazságtól szenved, ezért speciális gondoskodást igényel, és éppen itt jönnek képbe a hajhullám elősegító hajápolók. Kiemelik ugyanis a hullámos haj szépségét és megadják neki a szükséges hidratálást, emellett pedig gondoskodnak arról, hogy elegáns frizuránk minél tovább tartson.

Tippek hidratált és friss hajhullámokra

A webshopunk kínálatában olyan hajhullám támogató hajápolók is találhatók, amelyek már hajmosás közben kifejtik hatásukat, de vannak a hajhullám formáját, rugalmasságát, erősítését elősegítő hajformázók is hajspray-k, hajhabok, hajkrémek vagy hajzselék formájában. Hajmosáskor ne felejtsünk el minden alkalommal [mélytisztító hajbalzsamot használni a nem kívánt göndörödés megelőzése érdekében. Válasszon hajápolót kényelmesen egy helyen a tökéletesen ápolt és dús hatású hajért.

Gondoskodjon hajáról az ismert hajápolókkal

Vásárlóinknak a Kallos Cosmetics Lab 35 Curl Mania Protective hajhullám elősegítő hajspray, illetve a Revlon Style Masters Fanaticurls hajkrém vált be, amely elválasztja az egyes fürtöket, megtartja a szerkezetüket és formájukat. A vad hullámokat kiválóan megszelídíti a hullámos hajra készült Kallos Cosmetics KJMN Curl Power hajkrém is vagy a Revlon, Schwarzkopf, Tigi és Wella termékek. A Wella SP Polished Waves luxus hajkrém hullámos hajra számos jótékony hatással bír, és felvihető nedves és száraz hajra egyaránt. Előveheti viszont a L'Oréal Paris Tecni Art Hollywood Waves Siren Waves hajformázó zselét is, hogy lágy, káprázatos és természetesen rugalmas hajat varázsolhasson magának a hollywoodi sztárok stílusában.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest