Hajfésűk

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajfésűk

A szép, fényes és tartósan jó minőségű haj a hajápolási termékeken kívül egy jól megválasztott fésűtől is függ. A leggyakoribbak a könnyű műanyag fésűk. Ha ismert márkáktól származnak, hosszú éveken át jó társak lehetnek. Ez esetben a magasabb ár biztosan kifizetődő.

Milyen fésűket használjunk?

A hullámos és göndör hajra alkalmas fésűk fogai nagyobbak és szélesebb köztük a hézag. Egyenes hajra pedig a sűrűbben fogazott fésűk, hogy könnyebben elérhető legyen a sima haj. Hajszárításhoz jól jön a körkefe, kifésüléshez válasszunk lapos hajkefét és hagyományos fésűt közepes hézaggal. Tupírozásra vagy hajvágásra pedig a tupírfésű alkalmas, amelynek hegyes végével a haj könnyűszerrel elválasztható. A fájdalommentes kifésülésről a manapság slágertermékként ismert Tangle Teezer hajkefe gondoskodik. Manapság már kapható elektromos hajkefe is, amely hasjzárító és hajsütővas/hajvasaló is egyben. Az anyagukat figyelembe véve megkülönböztetünk műanyag, fa, vaddiznósörtéjű és ionizáló fésűket.

Fésű tippek

Érdemes kipróbálni a kifésülésre szolgáló fésűket, amelyek nagyszerűen kifésülik a hullámos, hosszú és rövid hajat egyaránt. Megakadályozzák a haj töredezését. Praktikus a hajvágásra szolgáló fésű is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest