Hajfénynövelők

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajfénynövelők

Száraznak, töredezettnek, fény nélkülinek tűnik a haja? Ráadásul sajnálattal látja, hogy a lakás minden részében megtalál egy-egy szálat? Ne keseredjen el, a segítség már közel jár. Elsősorban a megfelelő élelmiszerek fogyasztásával tudja elősegíteni a hajfény növelését – iktasson be étrendjébe lazacot, sárgarépát, dióféléket, magvakat, leveles zöldségeket, illetve elegendő mennyiségű tojást, ami hasznos biotint tartalmaz, és hiánya többek között a haj idő előtti őszüléséhez vezet. Az étrend módosításával kéz a kézben jár a sérült haj ápolása jól megválasztott kozmetikumokkal, amelyek növelik a haj természetes fényét.

Az egészséges és szép haj fényes is

A hajápoló termékeknek köszönhetően elbűvölő hajfényre tehetünk szert, hiszen kimondottan hajfénynövelő hatással bírnak. Némelyek már hajmosás közben gondoskodnak a fényesebb hajról, mások pedig úgy működnek, mint az öblítést nem igénylő hajápolók. Kaphatóak olyan hatékony hajápoló olajok is, amelyek szó szerint tápanyagokkal és gyönyörű fénnyel látják el a hajat. Az előszűrés már részünkről megtörtént, a végső döntés pedig az Öné. Tájékozódhat márka, leírás vagy vásárlói értékelés alapján. Ezt követően pedig mosolyogva fogadhatja a sűrű és fényes megjelenésű, nyári ruhája lengedezésével együtt mozgó hajára tett dicséreteket.

A legtöbbet eladott hajfénynövelő termékek

A népszerűségi ranglista elejére tornázta fel magát a szőke hajra is alkalmas ragyogó hajfényt biztosító Schwarzkopf Osis+ Sparkler, illetve a keleties illatú Orofluido Super Shine Light Spray és az extrém fényt adó Tigi Bed Head Headrush Spray. Egészségesen selymes hajnak örvendhet a Kallos Cosmetics KJMN Shine Milk hajápoló tej vagy a világszinten elismert Revlon és Wella termékek használatával. Próbálja ki például a Wella SP Exquisite Gloss luxus hajwaxot, amely ráadásul védelmet nyújt a hullámos hajnak a nedvességgel szemben. Elég belőle csupán néhány csepp nedves vagy száraz hajra, a termék maga pedig még egy kis retikulben is elfér.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest