Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Hajcsipeszek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hajcsipeszek

Nem tudja, mit kezdjen kuszán álló hajával? Hatékony hajformázásra vágyik, hogy este is ugyanúgy fessen frizurája, mint reggel, amikor elkészült? Az egyik módja annak, hogy ezt elérhessük, az ügyes hajcsipeszek használata. Különböző változatok egész sora áll előttünk – a hajcsipesz a copfot is megtartja hajgumi helyett, de álmaink kontyát is elkészíthetjük vele, valamint a látszólag bonyolult hajfonatokat is jól tartja. Ezzel az ügyes kis segédeszközzel a fantáziánknak semmi nem szabhat határt.

Hajcsipeszek széles választéka

Cserélje le a kötelező jellegű hajgumikat frappáns hajcsipeszekre! Különböző formájú, méretű, színű és kinézetű hajcsipesz kapható. Csak rajtunk áll, hogy a decens, iskolába, irodába is alkalmas hajcsipeszt választjuk, vagy éppen egy díszeset, amellyel azonnal a figyelem középpontjába kerülünk. A hajcsipeszek számos változatban kaphatóak, ezért nem okoz gondot aktuális outfitünkhöz hangolni.

Csak tűzze össze a haját és mehet is

Próbálja ki például a mini, midi és maxi szabadalmaztatott Linziclip hajcsipeszeket, amelyek a formájuknak és a rejtett kis rugójuknak köszönhetően erősen tartja a hajat akár egész nap is. A Linziclip hajcsipesz használata nagyon egyszerű. Fésüljük meg a hajunkat, majd fordítsuk tetszés szerint, a másik kezünkkel pedig fogjuk meg a hajcsipeszt, nyissuk ki és csiptessük vele össze a hajunkat. Ennyi az egész – még a kislányok, esetleg apukák és nagyapák is megbirkóznak vele. A csodás hajkölteményei mindenkit lenyűgöznek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest