Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Highlighterek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Highlighterek

Emelje ki arca előnyeit highlighter segítségével! Ez a közkedvelt szépségápolási segédeszköz finom csillámpigmenteket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően képes élénkebbé tenni az acrbőrt az árnyaltabb helyeken, elfedni a szem alatti karikákat és felhívni a figyelmet arra, amire a viselője kívánja. Egy jó minőségű highlighter szikrát és professzionális megjelenést ad a sminknek.

Hova vigyük fel a highlightert?

A kozmetikusok és sminkesek eszköztárából a highlighter nem hiányozhat, hiszen tisztában vannak az erejével. Leggyakrabban az arccsontra, a szem alá és a szemöldök alá vagy a felső ajak felé visszük fel, ez utóbbi az ajkak optikai nagyítása szempontjából érdekes. A highlighter egészséges és élettelteli megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Highlighter a legkülönbözőbb változatokban

Próbáljunk ki többféle highlightert, hogy rájöjjünk, melyik a számunkra legmegfelelőbb. Vannak, akiknek a kedvencük a púderes highlighterek, mások pedig a folyékony ecsetes highlightereket kedvelik, mivel praktikus a használatuk. A sminkesek szívesen dolgoznak teljes highlighter palettákkal. Melyik highlighter lopja be magát az Ön szívébe?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest