Szűrők beállítása
Állatkísérlet-mentes
Nem
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

CC krémek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról CC krémek

Ismerkedjen meg a fantasztikus többfunkciós készítménnyel, amely CC krém néven robbant be a világpiacra. Lehet, hogy már sejti is, miről van szó, ugyanis ez a termék veszi át a stafétát a legendás BB krémtől, hiszen a kettőt összevetve messze nagyobb ambíciókkal érkezett elődjénél. A CC rövidítés a Color Control vagy Color Correcting frázisnak felel meg, ami azt jelöli, hogy a CC krém fő célja a bőrtónus kiegyenlítése. Ennél viszont sokkal több hatássa bír!

Miért imádjuk a CC krémeket?

Képesek ugyanis tökéletesen kiegyenlíteni és élénkíteni az arcbőrt, exkluzív fedőképességgel rendelkeznek és a bőrápoló hatásuknak köszönhetően hatékonyan előzik meg a bőrhibákat. A CC krémek rendszerint el tartalmaznak SPF fényvédő faktort, tekintettel a káros napsugarakkal szembeni bőrvédelemre. Sok és sokféle hatásának köszönhetően a CC krém egyszerre több szépségápolási terméket is helyettesít: nappali krém, napozó készítmény, alapozó, korrektor és púder. Használatával nemcsak időt, de pénzt is megtakarítunk. A temérdeknyi termék helyett újabban egy CC krémmel is megálljuk a helyünket.

A CC krémek további előnyei

A CC krém kellemes meglepetést okozhat könnyű textúrájával, amelyet egyszerű felvinni és elkenni. Nem rakódik le a ráncokon, nem marad a pórusokban, és hosszú órákon át tökéletesen tart. Ha azon töpreng, milyen kozmetikumokat vigyen magával nyaralásra, a válasz a CC krém. Próbálja ki még ma és fogadni mernénk, hogy egy pillanat alatt megszereti.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest