Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Alkoholmentes

Sminklemosók arcra

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Sminklemosók arcra

A sminklemosás az arcápolás egyik legfontosabb lépése. De miért is elengedhetetlen az esténkénti rendszeres sminklemosás? Ha mondjuk reggel sminkelünk, még este is találunk az arcunkon sminkmaradékokat, különösen, ha tartós sminket használunk. A sminktermékeken kívül a nap folyamán a legkülönbözőbb szennyeződések tapadnak meg a bőrön, többek között ilyen a por és az izzadság. Azért fontos lefekvés előtt alaposan megtisztítanunk az arcbőrünket, hogy tudjon lélegezni, jobban beszívja magába az éjszakai krémet, és hogy elég ereje legyen a természetes éjszakai regenerációra. Ebben segítségünkre lesz a sminklemosó.

Milyen sminklemosót válasszunk?

Válogasson a sminklemosó krémek, tejek, habok, vizek, gélek, emulziók és kendők közül a saját igényeinek megfelelően. A sminklemosó tejeket és vizeket leggyakrabban vattakoronggal használjuk, a sminklemosó krémeket, habokat, géleket és emulziókat pedig leginkább ujjunkkal visszük fel a nedves arcbőrünkre. A sminklemosó kendők ideálisak utazáshoz, mivel csupán néhány húzással könnyedén megtisztítják a bőrt. A sminklemosó legyen a bőrünknek megfelelő, a száraz bőrre alkalmas készítmények tápláló összetevőket tartalmaznak, míg a zsírosabb bőrre kapható termékek képesek láthatóan mattítani a bőrt.

A sminklemosók helyes használata

Elsőként a szemünkről, majd a szánkról távolítsuk el a sminket, ezekre a területekre azonban kaphatóak külön sminklemosók szemre és szájra, és még a vízálló szempillaspirált vagy hosszan tartó ajakrúzst is képesek eltávolítani. A következő lépés a smink eltávolítása az arcról. Akár vattakorongot használunk hozzá, akár az ujjainkat, végezzünk körkörös mozdulatokat a homlokunktól kiindulva lefelé a nyakunkig. Egyes sminklemosókat alaposan le kell öblíteni az arcunkról, mások ezt nem igénylik. Tegyen szert a sminklemosásnak köszönhetően tökéletesen tiszta és egészséges arcbőrre!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest