Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Alkoholmentes

Körömlakklemosók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Körömlakklemosók

A körömlakklemosó hatékonyan, ugyanakkor kíméletesen távolítja el a lakkot a körömről. Emellett pedig fokozott hidratáló összetételének és vitamintartalmának köszönhetően megadja a körömnek a szükséges védelmet. A festett köröm szép, szexi, azonban a folyamatos lakkozás megterhelő is a körmök számára. Ezért rendkívüli ápolást igényelnek, amire nem kerülhet sor egy jó körömlakklemosó nélkül.

A legjobb körömlakklemosó

A körömlakklemosókat gyártó TOP márkák a Collistar, Sally Hansen, Astor, Xpel, Dermacol. Némelyek acetonmentesek. Minden jelenleg kapható körömlakklemosó gondot fordít a körömre, a körömágyra és a körömbőrre. Táplálják a körmöt és megakadályozzák a nagymértékű kiszáradását.

Hogyan használjuk a körömlakklemosót?

Vigyük fel vattakorongra, amely segítségével finoman töröljük le a maradék lakkot a kezünk és lábunk körméről. Ahogy befejeztük a körömlakklemosást, mossuk meg alaposan a kezünket, és tetszés szerint használjunk körömvédő lakkot vagy színes körömlakkot. Ha esetleg lepattogzott a körömlakkunk és a körömlakklemosó üvege már kiürült, létezik 4 körömlakklemosási módszer vészhelyzet esetén: hajlakkal, dezodorral, kocka alakú körömreszelővel és ráfestéssel, amire a legalkalmasabb a színtelen lakk (ezt követően távolítsuk el mindkét réteget vattakoronggal.

Egy ilyen helyzet kialakulását viszont megelőzhetjük, ha beszerzünk a készletünkbe egy körömlakklemosót. Élvezze szép, ápolt kezét, ami a gondosan kiválasztott körömlakklemosó érdeme is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest