Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Körömlakkok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Körömlakkok

Egy körömlakk képes kiválóan összehangolni a sminkünket és az outfitünket. A köröm és a kéz is színt, fényt, pompát, de védelmet is kap általa. Manapság a körömlakkok kínálata nagyon széles, hiszen a hagyományos piros árnyalatok mellett a semleges, de a neon és feltűnő színek is megtalálhatók. A körömlakk lehet púderes, lazacszínű, bézs, zöld, világoskék, szürke, rózsaszín, fekete, fehér, stb. A választás csakis a miénk. A körömlakk és a rúzs színének összeillesztése a rafinált természetes érzékiség kiváltója .

Modern körömlakkok ápoló hatású összetevőkkel

A mai körömlakkok nem ártanak a körömnek, ellenkezőleg, ápoló hatásuk van (próbálja ki, például a kalciumus erősítő körömlakkot). Ezenfelül a modern összetevőknek, alaplakkoknak és fedőlakkoknak köszönhetően jól tartanak, tehát használatukkal kezünk tartósan ápolt lesz. A legjobban értékelt körömlakkmárkák a következők: Max Factor, Sally Hansen, Bourjois Paris, Astor, Rimmel London.

Próbálja ki a géllakkokat

Az utóbbi évek újdonságai a géllakkok, amelyek könnyen felvihetőek és ehhez esetenként UV/LED lámpa sem szükséges. Rendkívül ellenállóak, legalább 14 napon át tartanak. Kaphatóak ajándékcsomagban is, hogy ilyen játékkal lepjük meg a „nagyokat”.

Temperamentumos nő, aki nem fél kimutatni a karmait? Vagy inkább a decens színek kedvelői közé tartozik? Nálunk minden szükségeset megtalál, ami az attraktív és ápolt körmöket illeti, bármilyen is legyen a stílusa. Engedjen a trendi körömlakkok csábításának.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest