Szűrők beállítása
Nem Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes
Utántölthető

Rúzsok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Rúzsok

Azajakrúzs megbízható társ abban, hogy szó szerint csókolnivalóak legyünk! Rafináltan képes kiemelni arcunk legérzékibb részét, miközben az ajkaknak teltséget és egészséges színt kölcsönöz. Nem meglepő, hogy a hölgyek száz éve előszeretettel használják. A ma kapható ajakrúzsokat a hosszan tartó szín és a lágy textúra jellemzi, illetve tartalmaznak tápláló viaszokat és olajokat a bársonyosan puha ajkakért. Nem kenődnek el és esetükben mindig a klasszikus piros árnyalat dominál.

A legnépszerűbb ajakrúzsok

Válasszon széles kínálatunkban található ajakrúzsokat a neves márkáktól, és ajkai mindig fantasztikus látványt nyújtanak majd. A legjobb értékelést kapott ajakrúzsaink a következő márkák képviselői: Bourjois, Elizabeth Arden, Revlon, Max Factor, Astor, Rimmel London a Guerlain. Szintén keresettek a Frais Monde bio ajakápoló rúzsok, amelyekben nem találhatóak parabének, PEG, GMO, kémiai tartósítószerek, sem színezékek. Minden kozmetikai terméket 24 órán belül kiszállítunk.

Milyen lesz az új ajakrúzs, amelyet választ?

Klasszikus, fényes, folyékony, matt, esetleg 2 az 1-ben ajakrúzs és szájfény, netán kipróbálna egy rózsaszín ajakradírt a puha és hidratált ajkakért? Mi a helyzet az árnyalattal? A hagyományos utat választva a piros árnyalatok után nyúl, vagy a barna, őszibarack, esetleg a szilva árnyalatai ragadják magukkal? Bármelyikre is essen a választása, részesítse ajkait minden nap a jól megválasztott ajakrúzs nyújtotta luxsban.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest