Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló
Állatkísérlet-mentes

Szempillaspirálok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szempillaspirálok

A szempillaspirál a legtöbb lány és nő számára alap arcfesték. Extra hosszú szempillákat, feltűnő térfogatot és szexi megjelenést ígér. A jól megválasztott szempillaspirál tökéletes, szépen szétválasztott szempillákat és tartósságot biztosít egész nap elkenődés és darabolódás nélkül. A szemek vonzzák a legjobban a figyelmet, és a minőségi szempillaspirálnak köszönhetően mindenki azonnal észreveszi Önt!

Milyen szempillaspirált válasszunk?

A szempillaspirálok általában dúsító, hosszabbító, formázó és vízálló típusokra vannak felosztva, ez utóbbiak azonban nehezebben eltávolíthatók, és csak nyári sporttevékenységekhez ajánlottak. Léteznek érzékeny szemek és kontaktlencse viselők számára alkalmas szempillaspirálok is.

A látványos eredményeket, valamint a hosszú, dús és ívelt szempillák hatását az ötletes kefék is befolyásolják. Világszerte széles körben használt szempillaspirálok a szempillák sűrűségére és megemelésére keskenyebb kefékkel, míg a térfogati szempillaspirálok a teltebb szempillákért szélesebb, sűrűbb szőrzetű kefékkel rendelkeznek. A multifunkcionális szempillaspirálok a szemeket egyszerre festik és ívelik.

Mer színes szempillaspirált használni?

Következő témául szolgál a szempillaspirál színe. Az intenzív fekete szempillaspirálok biztosítják minden típusú nő számára a szempillák legyező formáját, de barna, kék, lila vagy csillogó szempillaspirálokat is viselnek. Ha rövidebb és gyenge szempillái vannak, használjon alapozó bázist szempillaspirál alá esetleg szempillaszérumot, amelyek támogatják a pillák növekedését és fokozzák a smink hatását. Az áhított szempillaspirál márkák közé tartozik a Max Factor, a L'Oréal Paris, a Rimmel London, a Maybelline, a Bourjois Paris és a Lancome.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest