Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Sminkfixálók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Sminkfixálók

Minden nő álma a tartós smink, amely megállja a helyét a forró nyári időszakban és más nehezített környezetben. De hogyan is tehetünk rá szert? Ebben lesz segítségünkre a sminkfixáló, egy kis ügyes kozmetikai segédeszköz, amely megbízhatóan fixálja a sminket és tartósabbá teszi.

A tökéletes smink titka

A sminkfixálónak köszönhetően a smink gyorsan szárad, Ön pedig egész nap vagy egy társaságban töltött hosszú éjszakán át örömét lelheti csodaszép sminkében. A modern sminkfixálók hibátlan sminket eredményeznek elkenődés nélkül. Számos termék tápláló összetevőket is tartalmaz a bőr hidratáltsága és simasága érdekében. Támaszkodjon Ön is ennek a speciális terméknek a hosszan tartó hatására.

A legnépszerűbb sminkfixálók

Vásárlóink ismételten rendelik a Makeup Revolution London Hyaluronic Fix hidratáló sminkfixálót. Hogyan használjuk? Előszor rázzuk fel, majd 20 cm távolságból fújjuk a kész sminkre. A smink tartósságának növelése érdekében fixáljunk külön minden sminkréteget. A szemfesték kihangsúlyozása úgy érhető el, ha a sminkfixálót sminkecsetre fújjuk, majd áthuzzuk vele a szemhéjat. Egy másik bestseller a zsírosabb bőrre alklalmas Artdeco Fixing Powder Box áttetsző sminkfixáló púder. A tökéletes sminkfixáláson kívül ugyanis abszorbeálja a felesleges faggyút és mattítja az arcbőrt. Az Artdeco 3 az 1-ben sminkfixáló spray-ket is gyárt, amelyek primerként, a púder felvitelét követően sminkfixálóként vagy napközben frissító arcpermetként is megállják a helyüket. Meglehetősen keresett a parabénmentes Glam Glow Glowsetter sminkfixáló is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest