Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Vízálló
Állatkísérlet-mentes

Szemöldök

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szemöldök

A szemöldök sok esetben elhanyagolt része az arcnak, de ez nagy kár, hiszen rendkívül jól kiemelheti a szem és az arc szépségét. Eszközök egész sora áll rendelkezésünkre, hogy a szemöldökünk a megfelelő formát, színt és vitalitást kapja. Az ápolt szemöldök fiatalos és szikrázó megjelenést kölcsönöz az arcnak.

Leleményes sminktermékek szemöldökre

A szemöldökre szánt sminktermékek lehetnek szemöldökceruzák, szemöldök szettek és paletták, szemöldökspirálok, szemöldök- és szempilla ápolók. Szeretné, ha a szemöldökszépítő eszközök mindig kéznél lennének? Összpontosítson hát a teljes felszerelést jelentő szettekre, palettákra! A paletták általában szemöldökpúdereket tartalmaznak applikátorral, némelyikhez pedig szemöldökcsipesz vagy más eszköz is jár. Ne feledkezzünk meg a speciális tápláló gélről, krémről, amely kellő erőt ad a szemöldöknek, segíti a növekedését és hullásának megelőzését.

Tippek szemöldökformázó termékekre

Az alapfelszerelést a különböző árnyalatú szemöldökceruzák alkotják, amelyek kellőképpen kiemelik a szemöldököt, valamint elfedik az esetleges tökéletlenséget. A legkeresettebb szemceruzamárkák a Rimmel London, BOURJOIS Paris, Dermacol, Max Factor. A legjobb értékeléssel bíró szemöldökformázó szettek egyike a Makeup Revolution London műhelyében készül. A webshopban kapható termékek között szerepelnek például a Rimmel London Brow This Way szemöldökformázó termékek. A szemöldök- és szempillaformázás sztármárkái pedig a Talika, Refectocil és a RevitaLash.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest