Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Napozótermékek

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Napozótermékek

A fényvédő készítmények elengedhetetlen nyári kellékek, különösen ha a napnak kitett bőr védelméről és regenerációjáról van szó. A fényvédők védelmet nyújtanak a bőrnek az UV-sugarakkal szemben, miköznen hidratálják és táplálják a bőrt. A napozás utáni kozmetikumok pedig kedvezően hatnak a bőrre napon tartózkodás után, valamint hatékonyan regenerálják a bőrt. Hatásos barnulás azonban napfény nélkül is elérhető, mégpedig a megfelelő önbarnító készítmények segítségével. A modern önbarnítók nem hagynak a bőrön zsírréteget, egyszerű a használatuk és könnyen felszívódnak.

Az önbarnítók kategorizálása

Az önbarnítók több termékkategóriára oszthatók: napozótermékek arcra és testre, napozás utáni termékek, önbarnító készítmények és fényvédő ajakbalzsamok. A fényvédők kiválasztásának alapkritériuma az SPF értéke, ami lehet alacsony: 1-15, közepes 16-30, magas 31-50 és nagyon magas: 50+. A bőr saját védelme mellett napozással tölthető idő szorozva a naptej faktorszámával megadja a maximális időt, amit a napon tölthetünk anélkül, hogy a bőrünket nagyobb kockázatnak tennénk ki. Ne feledje, a gyermekek érzékeny bőre külön nekik készült fényvédőt igényel.

Bevált márkák napozótermékei

A napozótermékeket kínáló márkák élén a PIZ BUIN, Collistar, Rimmel London, Eucerin, Malibu jár. Érdemes kipróbálni például az Eucerin Sun Photoaging Control Sun Fluid SPF50 emulziót arcra, amely magas UV-védelmet kínál, a benne levő hialuronsavnak köszönhetően pedig lassítja a bőröregedést. Népszerűek még a vízálló női napozótermékek testre, melyek a PIZ BUIN Tan & Protect Tan Accelerating Oil Spray kínálatában találhatók és különböző magas fényvédelmet kínálnak. A gyermekeknek leggyakrabban az Eucerin Sun Kids Sensitive Protect Sun Spray SPF50+ ajánlott.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest