Lakásillatosító spray-k és diffúzorok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Lakásillatosító spray-k és diffúzorok

Legyen része kényeztetésben nap mint nap otthonában vagy az irodában az uniszex beltéri illatosítókkal! A lakásillatosítók vagy a diffúzorok felébresztik az érzékeinket és az adott helyiségben egyedi légkört teremtenek. Szebbé teszik a munka utáni pihenést, a családi összejöveteleket, a baráti csevegéseket és az esti romantikát. A szeretteinkkel töltött boldog perceket éppen egy jó illattal tetézhetjük meg. Válasszon lakásillatosítót vagy diffúzort a kedvenc illatával és élvezze az életet!

Hogyan használjuk a lakásillatosítókat?

A szórófejes flakonba zárt lakásillatosító beltéri felhasználásra alkalmas, ezért ne fújjuk a bőrünkre és ruházatunkra se, de ugyanez vonatkozik a bútorokra és a lakástextilre is. A lakásillatosítót szükség szerint használjuk, egyébként az illata elég sokáig kitart. Egy másik változata az elegáns illatpálca. Helyezzük a természetes pálcákat az illatesszenciába, az intenzitást pedig a pálcák hozzáadása, elvétele és mozgatása adja. Az aroma diffúzort ne tegyük ki közvetlen fénynek, hőforrásnak, huzatnak, és hosszabb ideig fog szolgálni. Ne feledjük, hogy a lakásillatosítók gyúlékonyak, tehát óvjuk a tűz és gyerekek elől.

Lakásillatosító és diffúzor tippek

Ügyfeleink kegyeit leginkább az ausztrál Glasshouse, illetve az olasz Culti lakásillatosítók és diffúzorok nyerték el. Bármilyen helyiségben kitűnnek, legyen az az előszoba, konyha vagy nappali, esetleg a fürdőszoba. A TOP termékek között szerepel az uniszex Glasshouse Fleurs Musquées lakásillatosító spray a lenyűgöző virág és pézsma illatával. Igencsak keresettek a Capri szigetére jellemző nyári lazulás inspirálta citrusos-virágos illatok, amilyeneket a Culti Stile Aria lakásillatosítók és diffúzorok árasztanak. Az őszi időszakban és télen az orientális illatok adnak energiát, mint például a Culti Stile Fuoco citrus, rózsa, szegfűszeg és pacsuli illatkombinációja.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest